Onze apotheek – Bangert apotheek – Zwaag

Bangert apotheek

Jacobsstaf 52 A 1689 XG Zwaag Tel:0229- 22 80 40 Fax:0229- 22 80 19

Onze apotheek

Bangert Apotheek is sinds 22 februari geopend in de nieuwe wijk Bangert en Oosterpolder. De nieuwe apotheek is gevestigd in het momenteel in aanbouw zijnde gezondheidscentrum. In dit gezondheidscentrum zullen zich naast de apotheek ook een huisarts, een fysiotherapeut, een verloskundige, een diëtiste en de thuiszorg zich vestigen. Een compleet pakket aan gezondheidszorg in een en nieuwe wijk.

Bangert Apotheek is voorzien zijn van de meest moderne dienstverlening en bijbehorende middelen waar een apotheek over kan beschikken. Zo is de apotheek volledig gedigitaliseerd en beschikt over een 24 uurs afhaalautomaat zodat op ieder moment medicijnen kunnen worden afgehaald. De apotheker en zijn assistentes bieden een uitgebreide expertise op het gebied van preventieve zorg waarbij voedingssupplementen, gezond leven en huidverzorging tot de specialisaties behoren.

U kunt zich via onze website inschrijven als klant van onze apotheek. Zeker voor mensen die woonachtig zijn of gaan wonen in de nieuwe wijk Bangert en Oosterpolder is Bangert Apotheek een logische keuze. U kunt zich hierinschrijven.